✔ Gespecialiseerd in grote en gethematiseerde speeltoestellen
✔ Speeltoestellen op maat
✔ Van concept tot realisatie

Attractie ontwerper

Laat een attractie maken door een ervaren ontwerper. Attractie voldoet aan alle normen en eisen die het WAS voorschrijft. Van ontwerp tot installatie, u geeft het met een gerust hart uit handen.

Bent u op zoek naar een attractie ontwerper? AmusementProf maakt graag attracties zoals reuzenschommels, monorails en speeltoestellen. Het begint allemaal met een doordacht ontwerp. Daarvoor nodigen wij u graag uit voor een kennismaking waar u uw idee toelicht. Aan de hand van uw wensen, ideeën en onze deskundigheid, levert onze attractie ontwerper een eerste ontwerp aan.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Stuur ons een mail of geef ons een belletje

Welke attractie laat u maken door onze ontwerper?

In de afgelopen jaren hebben wij allerlei attracties mogen maken voor diverse klanten. Bekijk ons portfolio online en laat u inspireren. Uiteraard kunnen wij ook een attractie geheel op maat maken. Wanneer u een attractie laat maken door onze ontwerper, weet u zeker dat het toestel volledig aan de normen en eisen voldoet die het WAS voorschrijft. Na de inspectie ontvangt u het ‘Certificaat van goedkeuring’ en kunnen kinderen veilig gebruikmaken van de attractie die u door onze ontwerper laat maken.

Een volledig Technisch Constructie Dossier

Bij elke attractie ontvangt u een Technisch Constructie Dossier. Hierin staan gegevens zoals:

  • Risicoanalyse
  • Logboek
  • Ontwerp- en gebruiksomschrijving
  • Elektrische, hydraulische en pneumatische diagrammen
  • Overzichtsplan met vluchtroutes

Oftewel een volledig rapport met alle belangrijke gegevens.

Laat een attractie op maat maken

Heeft u een goed idee voor een speeltoestel of attractie? Wilt u een keer samen brainstormen? AmusementProf denkt graag met u mee. Wij ondersteunen u graag bij het maken van een conceptontwerp. AmusementProf zorgt voor de totale engineering van speeltoestellen en attracties. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 06 44 36 38 94.