✔ Gespecialiseerd in amusement
✔ Speeltoestellen op maat
✔ Van concept tot realisatie

Groot speeltoestel

Wilt u een groot speeltoestel zoals een klimtoestel laten ontwerpen? AmusementProf is het ingenieursbureau waar u naar op zoek bent. Wij ontwerpen, installeren en optimaliseren speeltoestellen en attracties voor de recreatiesector. Dus wilt u grote speeltoestellen voor buiten laten ontwerpen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Benieuwd naar onze oplossingen?

Stuur ons een mail of geef ons een belletje

Een concept op maat voor een groot speeltoestel

Het begint allemaal met een doordacht concept. We gaan graag met u om tafel zitten om uw ideeën en wensen te bespreken. Heeft u al een schets gemaakt of heeft u nog geen idee hoe het speeltoestel eruit moet komen te zien? Samen brainstormen we totdat er een doordacht ontwerp ontstaat. Enthousiast geworden? Dan starten we met de productie van de grote speeltoestellen voor buiten. Van het ontwerp tot de installatie kunt u op onze deskundigheid rekenen.

Een groot klimtoestel dat aan de gestelde eisen voldoet

Uiteraard wilt u een groot maar zeker ook veilig klimtoestel laten ontwerpen. Dat is dan ook precies waar u ons voor inschakelt. Alle grote speeltoestellen voor buiten voldoen aan de normen en veiligheidseisen die het WAS voorschrijft. Alle gegevens vindt u in het Technisch Constructie Dossier wat u van ons krijgt. Hier staan onder andere de volgende documenten in:

  • Ontwerp- en gebruiksomschrijving
  • Risicoanalyse
  • Logboek
  • Berekeningen
  • Tekeningen

Nadat het rapport is goedgekeurd worden ook de grote speeltoestellen voor buiten geïnspecteerd en getest. Zijn ze door de tests heen gekomen? Dan ontvangt u het Certificaat van goedkeuring.

Doe inspiratie op

Op onze website vindt u de projecten die wij onlangs gerealiseerd hebben of waar wij momenteel mee bezig zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het prachtig ruim uitgevoerde speelcircus dat wij hebben gerealiseerd voor BillyBird Park Hemelrijk. Deze structuur is uitgevoerd met een klimvulkaan, evenwichtsbalken, wiebelbruggen, stapstenen, klimtorens en klimnetten. Voor de echte durfallen is er zelfs een vijf meter hoge vrije-val glijbaan! Krijg een impressie en raak geïnspireerd. Ontvangt u graag meer informatie over een specifiek groot klimtoestel of een ander speeltoestel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 44 36 38 94 of stuur ons een e-mail. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op en plannen we een vrijblijvende kennismaking in.

Andere bezoekers bekeken

Speeltoestel draaimolen | Draaiende speeltoestellen | Speeltoestellen speeltuin