De Reuzenschommel

Dit is pas echt wat je noemt een REUZENSCHOMMEL !! De reuzenschommel is zeer robuust ontworpen en is bijna 12 meter hoog. Een echte eyecatcher.

Er kunnen verschillende thema’s bedacht worden bij dit grote speeltoestel. Onder de schommel is een soort halfpipe aangelegd van autobanden. Hierdoor wordt de valhoogte van de gebruiker beperkt tot zo’n 60cm.

De stalen constructie is verzinkt, gepoedercoat en zwaar overgedimensioneerd. Dit speeltoestel gaat levenslang mee!

 

reuzenschommel

reuzenschommel

attractie zonder personeel

gethematiseerd speeltoestel


grote schommel

 

De Happy Hopper

Voor De Happyfarm in Ter Schuur hebben we een leuk en actief speeltoestel ontworpen en gebouwd.

Kinderen springen van bult naar bult. Dit kan mét slingertouw of zonder, waardoor het uitdagend is voor kinderen tot 12 jaar. De bulten dienen tevens als kruipbuizen, erg spannend voor de kinderen!

Het framewerk is compleet thermisch verzinkt waardoor het super lang goed blijft. Verder behoeft het toestel nauwelijks onderhoud.

Heeft u ook interesse in dit speeltoestel, neem gerust contact met ons op.

Heeft u een ander uniek speeltoestel in gedachte? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteunen van engineering tot en met keuring.

ingenieursbureau speeltoestellen

nieuw speeltoestel ontwerp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zweefmolen

Deze zweefmolen is erg leuk voor de kleintjes. De zweefmolen moet handmatig aangedreven worden. Hierdoor is het een speeltoestel en geen attractie. Dit heeft het voordeel dat het niet nodig is om het toestel jaarlijks te laten keuren.

Door gebruik te maken van plaatwerk, is de zweefmolen aan te passen naar verschillende vormen en kan er licht geconstrueerd worden. Dit scheelt in de kostprijs, is zeer duurzaam en ziet er erg leuk uit!

engineering speeltoestel zweefmolen

Zweefmolen – engineering speeltoestellen

 

De Dubbeldraaier

Dit draaiplateau heeft een doorsnede van 5,5 meter en biedt plek aan ongeveer 16 personen. Er staan 4 mooie spinning cups op wat zorgt voor een nostalgische kermisuitstraling. Het wordt gedragen door een zeer robuuste constructie die op een grote draaikrans rust. De vloer bestaat uit onverwoestbaar kunststof plaatwerk met een anti-slib laag. Dit speeltoestel behoeft nauwelijks onderhoud.

Onderstaand draaiplateau staat op BillybirdPark Hemelrijk te Volkel.

 

tn_J88B3510