✔ Gespecialiseerd in amusement
✔ Speeltoestellen op maat
✔ Van concept tot realisatie

 

 

Monorail

Ontvang een ontwerp voor de Balloon monorail. Geen operator nodig, weinig onderhoud en een duurzame attractie. Voldoet aan alle eisen en normen die het WAS stelt.

AmusementProf is druk bezig met het ontwerp en het prototype van een nieuwe monorail. Er is een mooie artist’s impression gemaakt van een variant met luchtballonnen. In werkelijkheid zijn de thema’s uiteraard volledig naar wens aan te passen. De karretjes worden aangedreven door menselijke spierkracht (optie voor trapondersteuning). Bekijk het ontwerp en laat u inspireren.

 

Benieuwd naar onze oplossingen?

  

De voordelen van de ballonmonorail

Met onze opgedane kennis en ervaring hebben we een prachtig ontwerp voor de Balloon monorail gerealiseerd. Grote voordelen van dit monorailsysteem zijn:

  • Geen operator nodig
  • Geen jaarlijkse keuring
  • Weinig onderhoud
  • Veel ruimte in de ballon, dus ook plezierig voor volwassenen
  • Duurzaam

Een monorail die aan alle eisen voldoet

Wanneer u een attractie zoals de Balloon monorail laat ontwerpen, moet deze aan alle normen en veiligheidseisen vanuit het WAS voldoen. Wij leveren dan ook altijd een Technisch Constructie Dossier mee bij het opleveren van de attractie. In dit dossier vindt u gegevens zoals de berekeningen, ontwerp- en gebruiksomschrijving, plan van vluchtroutes, logboek en risicoanalyse. Oftewel, een volledig dossier met alle belangrijke gegevens. Dit dossier zal worden beoordeeld waarna het toestel geïnspecteerd wordt. Is alles goedgekeurd? Dan ontvangt u het certificaat van goedkeuring en kunnen uw bezoekers veilig gebruikmaken van de Balloon monorail.

Laat uw eigen ballonmonorail ontwerpen

Beschikt u over een eigen recreatiepark en wilt u eenzelfde soort attractie laten ontwerpen? Dat kan! Plan een kennismakingsgesprek in en maak uw wensen kenbaar. Aan de hand van uw ideeën voorzien wij u van een doordacht concept. Binnenkort starten we met het prototype. Neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 06 44 36 38 94.

 

 

 

 

monorail without operator

monorail without operator

 

Monorail zonder personeel

Monorail zonder personeel

 

monorail speeltoestel

monorail speeltoestel

 

Monorail playground equipment

Monorail playground equipment

 

Grote speeltoestellen

Grote speeltoestellen