✔ Gespecialiseerd in amusement
✔ Speeltoestellen op maat
✔ Van concept tot realisatie

 

Speelcircus

Ontvang een uniek ontwerp voor een speelcircus. Speelcircus dat voldoet aan alle normen en veiligheidseisen vanuit het WAS. Vraag online een kennismakingsgesprek aan.

 

Benieuwd naar onze oplossingen?

Stuur ons een mail of geef ons een belletje

 

Speelcircus bij BillyBird park Hemelrijk

AmusementProf heeft het speelcircus voor BillyBird park Hemelrijk ontworpen en gerealiseerd. De circustent is 28 meter breed en 11 meter hoog. De achterwand is een grote speelstructuur met daar voor een halve klimvulkaan. In de speelstructuur zijn verschillende speelelementen verwerkt zoals evenwichtsbalken, wiebelbruggen, stapstenen, klimtorens en klimnetten. Aan de vijf meter hoge klimvulkaan zit een vrije val glijbaan bevestigd. Als kinderen daar vanaf glijden, krijgen ze echt de kriebels in de buik! Verder zijn er in de “circuspiste” nog tal van hindernissen en speeltoestellen geplaatst. Het speelcircus met alles er omheen is een prachtig gebied geworden.

Laat uw persoonlijke speelcircus ontwerpen

Wilt u ook een dergelijke attractie ontwerpen voor uw recreatiepark? Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen en ideeën te bespreken. Aan de hand van deze gegevens en onze deskundigheid voorzien wij u van een doordacht concept. Uiteraard voldoet het ontwerp voor het speelcircus aan alle normen en veiligheidseisen vanuit het WAS. In ons Technisch Constructie Dossier staan alle gegevens omtrent de berekening, tekening en analyse. Nadat dit dossier is beoordeeld, komt de keuringsinstantie het speelcircus inspecteren en ontvangt u het Certificaat van goedkeuring.

Volledig op maat gemaakt

Wij maken graag voor u een speelcircus dat geheel bij uw wensen en budget aansluit. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en vertel ons meer over uw idee. Wij zijn te bereiken via 06 44 36 38 94.

 

 

Engineering speeltoestel circus

nieuw speeltoestel

engineering attractie

ontwerpen speeltuin

ontwerp speeltoestel

klimmen en klauteren

engineering speeltoestel

actief spelen

ingenieursbureau amusement