✔ Gespecialiseerd in amusement
✔ Speeltoestellen op maat
✔ Van concept tot realisatie

Speeltoestellen speeltuin

Laat alle speeltoestellen voor uw speeltuin ontwerpen. Bekijk het portfolio online en laat u inspireren. Kennismaken? Neem telefonisch of per e-mail contact op.

 

Benieuwd naar onze oplossingen?

Stuur ons een mail of geef ons een belletje

Wilt u nieuwe speeltoestellen aan uw speeltuin toevoegen? Goed idee! AmusementProf is de fabrikant van speeltoestellen waar u naar op zoek bent. Van een doordacht concept tot de installatie, u geeft het met een gerust hart uit handen. Wat voor speelvoorzieningen mogen wij voor u realiseren?

Veilige speeltoestellen voor uw speeltuin

Alle speeltoestellen, die wij als fabrikant ontwerpen, voldoen aan de normen en veiligheidseisen die het WAS voorschrijft. Bij de oplevering ontvangt u van ons het Technisch Constructie Dossier waarin u alle belangrijke gegevens over de speelvoorzieningen vindt. Denk hierbij aan de tekeningen, berekeningen, gebruikshandleiding en een risicoanalyse. Nadat het dossier is beoordeeld, zullen ook de speelvoorzieningen geïnspecteerd en getest worden. Werkt alles volgens behoren? Dan ontvangt u het Certificaat van goedkeuring en kunnen uw bezoekers veilig gebruikmaken van de speeltoestellen in uw speeltuin.

Een allesomvattend ontwerp

Voordat wij als fabrikant kunnen beginnen met het realiseren van de speeltoestellen, is het belangrijk dat er een goed concept aanwezig is. Wellicht heeft u al ideeën of een ontwerp getekend? Deel het met ons en wij kijken er graag met een frisse en deskundige blik naar. Nog geen idee? Geen probleem! We plannen graag een brainstormsessie in zodat we samen tot de juiste speelvoorzieningen komen.

Uitgebreid portfolio

In de afgelopen jaren hebben we veel mooie speeltoestellen voor speeltuinen en andere recreatieparken mogen ontwerpen. Zo hebben we voor De Happyfarm in Ter Schuur de Happy Hopper ontworpen en voor Billybird Park Hemelrijk in Volkel het draaiplateau met cups. Bekijk onze website voor meer inspiratie. Ontvangt u graag meer informatie over een van de speeltoestellen die wij als fabrikant hebben geproduceerd? Of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen voor het ontwerpen van uw eigen speeltoestellen voor uw speeltuin? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 44 36 38 94.


Andere bezoekers bekeken

Design request engineering speeltoestel | Duurzame attracties | Groot speeltoestel